de meest swingende Bigband van de Veluwe


Schitterend jubileumconcert - 40 Jaar All Times Bigband

4 juni 2022 - Theater Veluvine Nunspeet

Het jubileumconcert van de All Times Bigband was een geweldig feest. Het publiek genoot van een swingende show met bigband hits uit de 40 jaar historie van de All Times Bigband.

Verschillende oudgedienden van de band werkten mee aan het concert. Marjoleine Leene, voormalig zangeres van de band, ontroerde met een prachtig 'But Beautiful' begeleid door oud pianist van de band Erik Wijnants. Hans Beckeringh liet horen dat hij het zingen nog niet verleerd is met een swingend 'Sway'. Oud dirigent Pieter van den Dolder presenteerde de avond en dirigeerde ook twee nummers.
De All Times Bigband liet zich van zijn beste kant horen met de huidige zangeres Adriane Callas in 'It could happen to you', prachtig en intens gezongen door onze nieuwe zangeres.

Hoogtepunt van de avond waren de nummers met crooner Philip Paar die in de huid klom van Frank Sinatra.

Tijdens het concert werd het eerste exemplaar van het Jubileumboek ATB 1982 - 2022 uitgereikt aan oud dirigent Pieter van den Dolder.Geslaagde repetitiedag + BBQ

Zeer geslaagde en gezellige repetitiedag, fotosessie en band BBQ gehad. Per 1 september starten we we weer met repeteren op onze nieuwe repetitie locatie.


Jan van der Scheer nieuwe dirigent All Times Bigband

Oud lead trompettist van de All Times Bigband, Jan van der Scheer, komt terug bij de band, maar nu als bandleider. De All Times Bigband is zeer verheugd met de komst van Jan. Hij kent de bandleden en het repertoire goed en is een geweldig goede muzikant.

Lees verder


ALL TIMES BIGBAND ontvangt coronasteun van de Gemeente Ermelo


De coronacrisis raakt de All Times Bigband net als vele andere podiumgezelschappen en verenigingen hard. Niet kunnen repeteren, concerten die afgezegd worden, we hebben het allemaal meegemaakt. Toch blijven we positief vooruitkijken en ligt de focus op wat wél kan. Toen we hoorden dat er extra geld werd vrijgemaakt door de overheid voor steun aan de cultuur zijn we in gesprek gegaan met de gemeente Ermelo. Het resultaat is dat we een financiële steun krijgen van de Gemeente Ermelo, en dat we als tegenprestatie deze zomer Ermelo helpen opvrolijken met 4 concerten in het centrum van Ermelo. We zijn heel blij met deze steun, maar ook met de mogelijkheid om iets terug te kunnen doen voor de gemeente Ermelo. En juist met datgene dat we graag doen: muziek maken. We hopen dat het een vrolijke zomer wordt na die lastige coronatijd. Wij zijn er ‘corona volente’ met onze All Times Summer Fun concerten. Exacte plaats, data en tijden worden binnenkort bekend gemaakt.


All Times Bigband gaat het Theater in


Als alles meezit gaat de All Times Bigband in April en Mei het theater in met het All Times Liberation Programma. De theaters Stroud in Putten en Veluvine in Nunspeet kijken voorzichtig weer vooruit en hopen op ruimte om publiek te ontvangen tegen die tijd. Het All Times Liberation Programma is een ode aan de bigbandmuziek van de jaren '30 en '40 van de vorige eeuw met verhalen van de bevrijding in 1945. Het geheel wordt gepresenteerd als een live radio uitzending met publiek. Zangeres Anna Serierse is gastsolist, kruipt in de huid van Ella Fitzgerald en zingt natuurlijk 'We'll meet again'. Daarom zeggen wij tegen ons publiek: "We'll meet again!".

Nieuwsbrief Februari 2020