De All Times Bigband, Swing is our Thing!

Wij zijn de All Times Bigband, 18 musici die bigbandmuziek helemaal te gek vinden en enorm genieten van samenspelen en optreden!

Onze naam zegt het al: wij spelen al meer dan veertig jaar bigbandmuziek van alle tijden, composities en arrangementen van o.a. Basie, Ellington, Nestico, en Quincy Jones tot Zawinul, Hancock, Clayton en Mintzer. Als er maar swing in het arrangement zit, want dat is ons handelsmerk!

We spelen vanaf september 2023 onder de directie van bandleider/trombonist Pieter van den Dolder, die de band ook al eerder een flink aantal jaren heeft geleid. Andere dirigenten die de band muzikaal hebben geleid zijn: Bert Pfeiffer, Rini SwinkelsGuus Janssen, Nico Gerhards, Jan van der Scheer en Menno Romers.

Bij het traditionele jaarlijkse concert in onze thuishaven De Dialoog in Ermelo, nodigen we regelmatig Nederlandse top jazzmusici als gast-solist uit. Zoals in 2017 mondharmonicavirtuoos Martijn Luttmer in een 'Tribute to Toots Thielemans' en in 2018 vibrafonist René ten Cate met het programma ‘Together in concert’. Voor 2020 stond het ‘All Times Liberation Concert’ met zangeres Anna Serierse op het programma. Door de corona pandemie werd dat programma afgelast. In 2023 verwelkomde de band tenorsaxofonist Sjoerd Dijkhuizen als gast-solist.

We spelen in theaters, jazz clubs, op privé- en bedrijfsfeesten & (diner)partijen, en natuurlijk op festivals & evenementen.

Interesse om ons te boeken?  U bent van harte welkom op de woensdagavonden op onze repetitie locatie (Deventerweg 42 in Harderwijk) om te komen luisteren en kennis te maken!  Graag even van te voren aanmelden via: info@alltimesbigband.nl

de All Times Bigband

Met Sjoerd Dijkhuizen

bandleider Pieter van den Dolder

Terug van weggeweest! Pieter van den Dolder is vanaf het seizoen 2023 - 2024 terug als dirigent.