de meest swingende Bigband van de Veluwe

De All Times Bigband, 40 jaar jong!

Wij spelen al bijna veertig jaar bigbandmuziek van alle tijden, zoals onze naam al doet vermoeden. Uiteenlopende composities en arrangementen van o.a. Miller, Gershwin, Basie, Nestico, Ellington, van Heusen tot Zawinul, Hancock en Mintzer. Ook vocale en eigen arrangementen van de verschillende orkestleiders maken deel uit van het repertoire.
De All Times Bigband staat thans onder leiding van dirigent/trompettist Jan van der Scheer. Voor
heen waren Pieter van den Dolder, Bert Pfeiffer, Rini SwinkelsGuus Janssen en Nico Gerhards de dirigenten van de All Times Bigband.

Bij het traditionele jaarlijkse concert in onze thuishaven De Dialoog in Ermelo, nodigt de band Nederlandse topjazzmusici als gastsolist uit. Zoals in 2017 mondharmonicavirtuoos Martijn Luttmer met een 'Tribute aan Toots Thielemans' en in 2018 vibrafonist René ten Cate met het programma ‘Together in concert’. Voor 2020 stond het ‘All Times Liberation Concert’ met zangeres Anna Serierse op het programma. Door de coronapandemie is dat programma uitgesteld tot 23 april 2022. Onze vaste zangeres is nu Adriane Callas.

We spelen in jazz clubs, op feesten & dinerpartijen, op festivals & evenementen en we geven theaterconcerten.

Interesse om ons te boeken?  U bent van harte welkom op de woensdagavonden op onze repetitie locatie om te komen luisteren en kennis te maken!  Graag even van te voren aanmelden via: info@alltimesbigband.nl

bandleider Jan van der Scheer

zangeres Adriane Callas

Onze huidige zangeres is van Griekse afkomst, opgeleid in the USA en een echte performer op het podium. Ze zong o.a. op het Red Light Festival. Adriane just loves Jazz!