de meest swingende Bigband van de Veluwe

De All Times Bigband, 40 jaar jong!

Onze naam zegt het al: wij spelen al meer dan veertig jaar bigbandmuziek van alle tijden. Composities en arrangementen van o.a. Basie, Ellington, Nestico, en Quincy Jones tot Zawinul, Hancock, Clayton en Mintzer. Ook vocale en eigen arrangementen maken deel uit van het repertoire.
De All Times Bigband speelt onder de directie (ad interim) van bandleider/saxofonist Menno Romers. Voor
heen leidden Pieter van den Dolder, Bert Pfeiffer, Rini SwinkelsGuus JanssenNico Gerhards en Jan van der Scheer  de band.

Bij het traditionele jaarlijkse concert in onze thuishaven De Dialoog in Ermelo, nodigt de band Nederlandse top jazzmusici als gast-solist uit. Zoals in 2017 mondharmonicavirtuoos Martijn Luttmer met een 'Tribute to Toots Thielemans' en in 2018 vibrafonist René ten Cate met het programma ‘Together in concert’. Voor 2020 stond het ‘All Times Liberation Concert’ met zangeres Anna Serierse op het programma. Door de corona pandemie werd dat programma afgelast. Sinds 2022 is  Adriane Callas onze vaste vocaliste en in 2023 verwelkomde de band tenorsaxofonist Sjoerd Dijkhuizen als gast-solist.

We spelen in jazz clubs, op feesten & dinerpartijen, op festivals & evenementen en we geven theaterconcerten.

Interesse om ons te boeken?  U bent van harte welkom op de woensdagavonden op onze repetitie locatie (Deventerweg 42 in Harderwijk) om te komen luisteren en kennis te maken!  Graag even van te voren aanmelden via: info@alltimesbigband.nl

bandleider a.i. Menno Romers

zangeres Adriane Callas

Onze huidige zangeres is van Griekse afkomst, opgeleid in de USA en een echte performer op het podium. Ze zong o.a. op het Red Light Festival en de Amersfoortse Jazzdagen. Adriane just loves Jazz!