All Times Bigband 40 jaar

De All Times Bigband bestond op 4 juni 2022 precies 40 jaar. Wat ooit begon als de 'Veluwse Old Timers' voor feesten en partijen werd op 4 juni 1982 omgedoopt tot de All Times Bigband, een naam die één van de oprichters, Gert Aartsen, bedacht na een prijsvraag die daarvoor werd uitgeschreven.

De All Times Bigband kende vele toppen, maar ook dalen in haar 40-jarige bestaan en heeft een prachtige historie. Die is samengevat in een mooi door bandlid Ron van der Knaap samengesteld Jubileumboek dat in juli 2022 verschenen is. 

Een jubileum moest gevierd worden en dat deden we in Theater Veluvine in Nunspeet op 4 juni 2022, precies 40 jaar na onze oprichting. Kijk hieronder voor een beeld impressie van het jubileumconcert.

HP Herwig
voorzitter All Times Bigband4 juni 2022 - Jubileumconcert 40 jaar All Times Bigband
'Swing is here tot stay!'


Philip Paar

Philip Paar is een zanger in de traditie van Amerikaanse vocalisten als Frank Sinatra, Tony Bennett en Mel Tormé, maar met een eigen geluid, presentatie en uitstraling.

Philip won diverse muziekprijzen, waaronder de Conamus-award. Voor de Avro-radio stond hij in de schijnwerpers met het Metropole orkest onder leiding van Lex Jasper, met big-band the Skymasters, alsook met de ‘Swingmates’ o.l.v. vibrafonist Frits Landesbergen. Hij trad op tijdens theater-concerten met zangeres Madeline Bell, saxofonist Scott Hamilton, zanger Georgie Fame en de Nederlandse vocaliste Gerrie van der Klei. Voor de Avro, Tros en RTL-4 werkte Philip mee aan TV- en radioprogramma’s, waaronder een optreden met het combo van pianist Cor Bakker.

Op het Leidse Jazzfestival won hij de ‘Keytown Award’ als beste solist, en verzorgde hij optredens met o.a. Louis van Dijk, the Dutch Swing College Band en de “Young Sinatra’s”. In 2018 won Philip Paar de “Ol’ Blue Eyes Award” als beste vertolker van het songbook van Frank Sinatra.


Adriane Callas

Onze huidige zangeres. Van Griekse afkomst, opgeleid in the USA en een echte performer op het podium. Ze zong o.a. op het Red Light Festival. Adriane just loves Jazz!

Marjoleine Leene

Zangeres bij de All Times Bigband van 2002 tot 2010. Een fluwelen stem die past bij een jazzclub. Ze is net gestart met een reeks concerten die teruggrijpen op de beroemde TROS Sesjun jazzconcerten.

Hans Beckeringh

Zanger bij de band gedurende de periode 2005 tot 2010. De jury van het Dutch Bigband Contest over Hans:”mooie stem, crooner-gehalte, timing OK, goede performer”.