de meest swingende Bigband van de Veluwe

Tribute to Ellington & Ella concert

In 2024 is het 125 jaar sinds de legendarische pianist, componist en bandleider Duke Ellington werd geboren. Het is dan ook 50 jaar geleden dat hij overleed. Duke Ellington werd dus 75 jaar oud. Alle reden om deze baanbrekende musicus in de spotlight te zetten en ons te verdiepen in zijn muziek. Duke Ellington en Ella Fitzgerald waren samen ook zeer succesvol en vormden een bijzondere muzikale combinatie. Wij gaan de uitdaging aan om hun muziek tot leven te brengen in een 'Tribute to Ellington en Ella concert'. De nadruk ligt op de composities van Duke Ellington, maar de inbreng van Ella Fitzgerald's nalatenschap zal zeker niet ontbreken. 

Op dit moment wordt er druk gewerkt aan de invulling van het programma van het concert. Er valt zoveel moois te kiezen! Nadere informatie volgt z.s.m.

We willen het concert liefst een aantal maal spelen en zullen dus streven naar een aantal speeldata in het 2e kwartaal van 2024. We houden jullie op de hoogte. Heb je een tip voor een theater of andere gelegenheid om deze wervelende muziekshow te spelen, neem dan contact met ons op via info@alltimesbigband.nl