de meest swingende Bigband van de Veluwe

Home » Agenda en Events » Nieuws

40 Jaar All Times Bigband

Jubileumconcert All Times Bigband
4 juni 2022 - Theater Veluvine Nunspeet

Zaterdag 4 juni viert de All Times Bigband haar 40-jarig bestaan met een avond vol bigband hits uit die afgelopen 40 jaar onder het motto “from past to present, swing is here to stay.” 

Swingend programma

Het programma bevat een paar van die lekker swingende Sinatra songs en verder muziek van o.a. Count Basie, Neal Hefti en Oliver Nelson. Alles gespeeld en begeleid door de energieke All Times Bigband o.l.v. dirigent Jan van der Scheer, die het publiek meeneemt in een avond ongedwongen genieten van geweldige muziek.

Vocal power

Het wordt een programma met veel vocal power want naast de eigen zangeres Adriane Callas is de hoofdgast de geweldige crooner Philip Paar, winnaar van de “Ol’ Blue Eyes Award”. Hij weet dus als geen ander hoe de muziek van Frank Sinatra gezongen moet worden. Verder komen voormalige jazz vocalisten Marjoleine Leene en Hans Beckeringh langs om oude tijden even te doen herleven. Zij verdienden hun sporen op de CD’s die het orkest heeft uitgebracht.

Jazz, bigband en swingende vocalisten, het wordt een groot feest!Geslaagde repetitiedag + BBQ

Zeer geslaagde en gezellige repetitiedag, fotosessie en band BBQ gehad. Per 1 september starten we we weer met repeteren op onze nieuwe repetitie locatie.


Jan van der Scheer nieuwe dirigent All Times Bigband

Oud lead trompettist van de All Times Bigband, Jan van der Scheer, komt terug bij de band, maar nu als bandleider. De All Times Bigband is zeer verheugd met de komst van Jan. Hij kent de bandleden en het repertoire goed en is een geweldig goede muzikant.

Lees verder


ALL TIMES BIGBAND ontvangt coronasteun van de Gemeente Ermelo


De coronacrisis raakt de All Times Bigband net als vele andere podiumgezelschappen en verenigingen hard. Niet kunnen repeteren, concerten die afgezegd worden, we hebben het allemaal meegemaakt. Toch blijven we positief vooruitkijken en ligt de focus op wat wél kan. Toen we hoorden dat er extra geld werd vrijgemaakt door de overheid voor steun aan de cultuur zijn we in gesprek gegaan met de gemeente Ermelo. Het resultaat is dat we een financiële steun krijgen van de Gemeente Ermelo, en dat we als tegenprestatie deze zomer Ermelo helpen opvrolijken met 4 concerten in het centrum van Ermelo. We zijn heel blij met deze steun, maar ook met de mogelijkheid om iets terug te kunnen doen voor de gemeente Ermelo. En juist met datgene dat we graag doen: muziek maken. We hopen dat het een vrolijke zomer wordt na die lastige coronatijd. Wij zijn er ‘corona volente’ met onze All Times Summer Fun concerten. Exacte plaats, data en tijden worden binnenkort bekend gemaakt.


All Times Bigband gaat het Theater in


Als alles meezit gaat de All Times Bigband in April en Mei het theater in met het All Times Liberation Programma. De theaters Stroud in Putten en Veluvine in Nunspeet kijken voorzichtig weer vooruit en hopen op ruimte om publiek te ontvangen tegen die tijd. Het All Times Liberation Programma is een ode aan de bigbandmuziek van de jaren '30 en '40 van de vorige eeuw met verhalen van de bevrijding in 1945. Het geheel wordt gepresenteerd als een live radio uitzending met publiek. Zangeres Anna Serierse is gastsolist, kruipt in de huid van Ella Fitzgerald en zingt natuurlijk 'We'll meet again'. Daarom zeggen wij tegen ons publiek: "We'll meet again!".

Nieuwsbrief Februari 2020