de meest swingende Bigband van de Veluwe

Home » Jubileum

All Times Bigband 40 jaar

De All Times Bigband bestaat op 4 juni 2022 precies 40 jaar. Wat ooit begon als de 'Veluwse Old Timers' voor feesten en partijen werd op 4 juni 1982 omgedoopt tot de All Times Bigband, een naam die één van de oprichters, Gert Aartsen, bedacht na een prijsvraag die daarvoor werd uitgeschreven.

De All Times Bigband kende vele toppen, maar ook dalen in haar 40-jarige bestaan en heeft een prachtige historie. Die gaan we samenvatten in een mooi Jubileumboek dat binnenkort verschijnt. Houd deze website in de gaten.

Een jubileum moet gevierd worden en dat gaan we doen op 4 juni a.s., precies 40 jaar na onze oprichting. De All Times Bigband speelt zaterdag 4 juni een spetterend Jubileum concert in theater Veluvine,  F.A. Molijnlaan 186 in Nunspeet. Het begint allemaal om 20:15 uur.

Voor het najaar staan ook nog activiteiten op het programma. We willen het liefst iets doen met educatie en jongeren, omdat we passie voor bigbandmuziek ook door willen geven aan de jonge generaties.

Ik hoop vele fans, van de All Times Bigband en van swingende bigbandmuziek, te mogen begroeten op 4 juni a.s. bij ons jubileumconcert. Het wordt echt een hele leuke avond!

HP Herwig
voorzitter All Times Bigband


WAT U MOET WETEN                           

De All Times Bigband speelt zaterdag 4 juni een spetterend Jubileum concert in theater Veluvine,  F.A. Molijnlaan 186 in Nunspeet. Het begint allemaal om 20:15 uur.

KAARTEN

U kunt kaarten bestellen @ € 19,50 (volwassenen), € 7,50 voor jongeren t/m 18 jaar.

Hoofdsponsor


4 juni 2022 - Jubileumconcert 40 jaar All Times Bigband 'Swing is here tot stay!'

Philip Paar

Philip Paar is een zanger in de traditie van Amerikaanse vocalisten als Frank Sinatra, Tony Bennett en Mel Tormé, maar met een eigen geluid, presentatie en uitstraling.

Philip won diverse muziekprijzen, waaronder de Conamus-award. Voor de Avro-radio stond hij in de schijnwerpers met het Metropole orkest onder leiding van Lex Jasper, met big-band the Skymasters, alsook met de ‘Swingmates’ o.l.v. vibrafonist Frits Landesbergen. Hij trad op tijdens theater-concerten met zangeres Madeline Bell, saxofonist Scott Hamilton, zanger Georgie Fame en de Nederlandse vocaliste Gerrie van der Klei. Voor de Avro, Tros en RTL-4 werkte Philip mee aan TV- en radioprogramma’s, waaronder een optreden met het combo van pianist Cor Bakker.

Op het Leidse Jazzfestival won hij de ‘Keytown Award’ als beste solist, en verzorgde hij optredens met o.a. Louis van Dijk, the Dutch Swing College Band en de “Young Sinatra’s”. In 2018 won Philip Paar de “Ol’ Blue Eyes Award” als beste vertolker van het songbook van Frank Sinatra.


SPONSOREN

 

 

 

 

 

 

 

 

WOORD VAN DANK AAN SPONSORS

Een jubileum vieren zoals dit zonder sponsors is -zeker na de pandemie, waardoor de bodem van de bandkas zichtbaar is, volstrekt onmogelijk. Wij zijn daarom onze sponsors heel erg dankbaar dat zij ons in staat stellen ons 40-jarig bestaan op gepaste wijze te vieren! Hulde!

 

Adriane Callas

Onze huidige zangeres. Van Griekse afkomst, opgeleid in the USA en een echte performer op het podium. Ze zong o.a. op het Red Light Festival. Adriane just loves Jazz!

Marjoleine Leene

Zangeres bij de All Times Bigband van 2002 tot 2010. Een fluwelen stem die past bij een jazzclub. Ze is net gestart met een reeks concerten die teruggrijpen op de beroemde TROS Sesjun jazzconcerten.

Hans Beckeringh

Zanger bij de band gedurende de periode 2005 tot 2010. De jury van het Dutch Bigband Contest over Hans:”mooie stem, crooner-gehalte, timing OK, goede performer”.

Zaterdag 4 juni viert de All Times Bigband haar 40-jarig bestaan met een avond vol bigband hits uit die afgelopen 40 jaar onder het motto “from past to present, swing is here to stay.” 

Swingend programma

Het programma bevat een paar van die lekker swingende Sinatra songs en verder muziek van o.a. Count Basie, Neal Hefti en Oliver Nelson. Alles gespeeld en begeleid door de energieke All Times Bigband o.l.v. dirigent Jan van der Scheer, die het publiek meeneemt in een avond ongedwongen genieten van geweldige muziek.

Vocal power

Het wordt een programma met veel vocal power want naast de eigen zangeres Adriane Callas is de hoofdgast de geweldige crooner Philip Paar, winnaar van de “Ol’ Blue Eyes Award”. Hij weet dus als geen ander hoe de muziek van Frank Sinatra gezongen moet worden. Verder komen voormalige jazz vocalisten Marjoleine Leene en Hans Beckeringh langs om oude tijden even te doen herleven. Zij verdienden hun sporen o.a. op de CD’s die het orkest heeft uitgebracht.

Jazz, bigband en swingende vocalisten, het wordt een groot feest!

AFTER PARTY